Íme a vádlottak padján ülő Fekete-Győr András

Közeleg az ítélet órája a momentumos politikusok ügyében.

Magyar Nemzet
2023. 05. 02. 11:11
null
Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bizonyítási eljárás során keletkezett iratok ismertetésével folytatódik a Fekete-Győr András és párttársa, Szarvas Koppány Bendegúz ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult per a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Jelenleg a perbeszédek folynak, de elképzelhető, hogy még a mai napon ítéletet is hirdetnek. 

Fekete-Győr András a vádlottak padján. Fotó: Teknős Miklós

Fekete-Győr András egykori pártelnök és miniszterelnök-jelölt mindenesetre megérkezett a bíróságra, ahogyan azt a Magyar Nemzet fotósa meg is örökítette. 

A momentumos politikusok peréről ITT olvashat bővebben

Emlékezetes, hogy az  egy éve még miniszterelnök-jelöltként kampányoló Fekete-Győr András felcsúti pert ígért megválasztása esetére, azonban ehelyett neki kell bíróságra járnia a pere miatt. 

Borítókép: Fekete-Győr András megérkezik a bíróságra (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.