Két autó karambolozott Mélykútnál

Helyzetjelentés az utakról szombaton reggel.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform2023. 05. 27. 8:18
Broken,Glass,As,Evidence,Of,Car,Accident, rendőrségi helyszínelés
322950158 Fotó: Ground Picture Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két személyautó az 55-ös főút 66-os kilométerénél, Mélykút közelében. A balesethez kiérkeztek a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók, és áramtalanították a járműveket.

A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen félpályán, irányítás mellett halad a forgalom – figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

Az ünnepi kamiontilalom május 28-án, vasárnap reggel hat órától este tíz óráig tart, majd május 29-én, hétfőn ugyancsak reggel hat órától este tíz óráig lesz érvényben.

 

Munkavégzés az utakon

Az Útinform tájékoztatása szerint az M31-es autópályán az M0-s autóút felé vezető oldalon Nagytarcsa térségében dilatációs szerkezetet javítanak. A 2-es és az 1-es kilométer között csak a belső sáv járható.

Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába-híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leállósáv használható. Kicsit távolabb, szintén a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 139-es és 141-es kilométer között aszfaltozási munka miatt lezárták a külső sávot. Torlódásra lehet számítani.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar–szlovák határszakaszon, a 14-es főúton Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a három és fél tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon. Nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.