Két baleset történt Martonvásárnál, több kilométeres a torlódás az M7-esen

Martonvásárnál két balesetben megsérült négy autó, amelyek a belső forgalmi sávot elfoglalják. Szalagkorlátnak ütközött egy kocsi a Kőröshegyi völgyhíd előtt.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 05. 27. 10:01
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendelkezésre álló adatok szerint negyed kilenc körül az M7-es autópálya 30-as kilométerszelvényében, Martonvásárnál két baleset is történt, amelyekben összesen négy autó volt érintett. A rendőrök a helyszínelést és a műszaki mentést az érintett helyszíneken megkezdték, amelynek idejére csak a külső és a leállósávon halad a forgalom. Emiatt a Balaton felé tartó oldalon több kilométeres torlódás alakult ki, amit Martonvásárnál a 7-es számú főút irányába tudnak elkerülni az autósok – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 30-as kilométernél már nincs forgalomkorlátozás, de a torlódás csak lassan oszlik fel. 

A baleset miatt sokan választották a 7-es főutat kerülőútnak, emiatt Tárnok és Martonvásár között itt is torlódik a forgalom.

Szintén az M7-es autópályán az ellenkező irányban, a Kőröshegyi völgyhíd előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 123-as kilométernél a forgalom csak egy sávon halad. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.