Suhajda Szilárd tiszteletére megemlékezést tartanak Budapesten

Kedd este tíz óráig bárki részt vehet.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 29. 16:55
Suhajda Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tudjuk, hogy sokan szeretnétek megemlékezni Szilárdról. Május 30-án (kedden) 19:00 órától 22:00 óráig csendes főhajtást tartunk Szilárd tiszteletére a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél” – jelentették be a múlt hét szerdán eltűnt hegymászó közösségi oldalán. 

A résztvevőktől azt kérték, ha túl sokan érkeznének, adjanak lehetőséget mindenkinek a búcsúra, és tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól is, továbbá, hogy 

ne fekete ruhában érkezzenek. 

„Arra kérünk mindenkit, hogy ahogy Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, mi is egyesüljünk az ő álmaival, színes egyéniségével. Ezért kérésünk, hogy ne fekete ruhát viseljetek magatokon” – fogalmaztak a közösségi oldalon.  

Borítókép: Suhajda Szilárd (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.