Visszatért a koldusmaffia Kelenföldre, új trükkel próbálkoznak

Jó lesz vigyázni, ha arra jár.

magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 05. 12. 17:51
null
Budapest, 2023. január 14. A Kelenföld vasútállomásra vezetõ aluljáró bejárata az Etele térnél. Az állomás a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvar mellett Budapest négy legforgalmasabb vasútállomása közé tartozik a fõváros XI. kerületében, Kelenföld és Õrmezõ területén. Jobbra egy akadálymentes utaslift. A háttérben a Budapest ONE irodapark épülete a fõváros nyugati kapujának számító Õrmezõn. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig néhány hét telt el azóta, hogy lebuktatott két koldust Kelenföldön a Metropol. A kéregető nők akkor halott férjeket hazudtak maguknak, azonban miután írt róluk a lap, teljesen eltűntek a kelenföldi aluljáróból. Most azonban újabb változás történt, a beszámoló szerint pár nappal ezelőtt megint felbukkant két új koldus, akik gyaníthatóan ugyanahhoz a bandához tartoznak.

Az újabb koldulók talán nem is annyira feltűnőek, azonban egy őrt is a koldusok mellé állítottak. A beszámoló szerint egy fejkendős öregasszony a mozgólépcsőnél kéreget, egy sárga hajú, kerekesszékes fiatal pedig a falnál ül a táblájával. 

Megjegyzik, hogy a melegítős férfinak feltehetően az a dolga, hogy figyelje a többieket, és beavatkozzon, ha valami történne, azonban ezt állítólag elég feltűnően csinálja, 

ugyanis ugyanazon a ponton áll és figyel órákon át. 

Megjegyzik, erre valószínűleg azért volt szükség, mert a lap egyik munkatársa néhány hete rejtett kamerás felvételt készített, amikor két asszony a halott férjére hivatkozva koldult az aluljáróban. 

Borítókép: Kelenföld vasútállomás (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.