Alapjogokért Központ: Az EU-ban több mint százszor többet ér egy illegális migráns, mint egy ukrajnai menekült

Új bejegyzésükben hívták fel a figyelmet az aránytalanságra.

Magyar Nemzet
Forrás: FB2023. 06. 16. 9:27
Az Alapjogokért Központ bejegyzése az EU kötelező migránskvótájáról, az illegális bevándorlók és az ukrajnai háborús menekültek összehasonlítása Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel beárazta a migrációt: az európai bürokraták kíméletlen emberpiacán egy Európa határait megsértő migráns száztízszer annyit ér, mint az általuk is szított háború számkivetettjei – írta a közösségi oldalán az Alapjogokért Központ. Bejegyzésükben emlékeztetnek:

Miközben egész Európa a háború és az annak következményeit csak tetéző elhibázott szankciós politika miatt szenved, Brüsszel ismét napirendre vette a kötelező migránskvóta Soros Györgytől származó tervét, és be nem fogadott illegális bevándorlónként 22 ezer euróra büntetné azon tagállamokat, amelyek ellenállnak a múlt héten elfogadott javaslat szerinti kényszerű betelepítésnek.

Ezzel egy időben Magyarországnak és Lengyelországnak is mindössze kétszáz eurónyi segítséget nyújtanak egy ukrán menekült ellátása fejében – tették hozzá.

A migránspárti brüsszeliek ismét bebizonyították, hogy mind a háború elől menekülők, mind az európai emberek sorsa teljesen érdektelen számukra, ehelyett kizárólag embertelen baloldali politikai célok vezérlik őket

– mutatott rá az Alapjogokért Központ. Szerintük az Európai Unió ezzel a döntéssel legalizálja azoknak a bevándorlóknak a jelenlétét, akik a törvények megsértésével érkeztek.

Borítókép forrása: Alapjogokért Központ

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.