Bemásztak a plébániára, és elloptak egymillió forintot

A banda tagjai ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 07. 11:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Befejezte a nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya két férfi és egy nő ügyében, akik egy plébániáról loptak készpénzt – írja a Police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 42 éves férfi és 27 éves társa 2023. február 17-én délután bemásztak egy hódmezővásárhelyi plébániára, ahonnan elloptak csaknem egymillió forint készpénzt. Az egyházi intézmény előtt a banda harmadik tagja, egy negyvenéves nő gépjárművel várta a besurranó duót, hogy a zsákmánnyal mihamarabb eliszkolhassanak. A városi nyomozók rövid időn belül azonosították a társaságot, akiket 2023. február 20-án elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. 

A rendőrök az ellopott készpénz egy részét kutatás során megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

A banda tagjai ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészségnek. 

Borítókép forrása: Police.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.