Brüsszel ránk akarja hárítani az elhibázott migrációs politikájának terheit + videó

Ebből viszont most nem fognak enni – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 06. 22. 7:04
null
Pecinci, 2016. november 12. Rendõri kíséret mellett migránsok gyalogolnak a Belgrádból Zágráb felé vezetõ autópályán a szerb fõvárostól 50 km-re lévõ Pecinciben 2016. november 12-én. Az illegális bevándorlók azt remélik, hogy Horvátországon keresztül juthatnak el Nyugat-Európába. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic) Fotó: KOCA SULEJMANOVIC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel visszaél a hatalmával, de nem fogjuk engedni, hogy erőszakkal bevándorlóországot csináljanak Magyarországból 

hangsúlyozta az Európai Híradó műsorában Deutsch Tamás, aki a közösségi oldalán osztott meg egy videót a felvételről. A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerint Brüsszel a migránsokkal járó rengeteg bajt ránk akarja tolni, mivel megelégelték, hogy a saját hibáik terheit viseljék. Így kötelező jelleggel, egy uniós jogszabállyal a számukra terhes mennyiségű illegális bevándorlóból tízezres nagyságrendben telepítenének át hozzánk.

Ebből viszont most nem fognak enni, arról nem is beszélve, hogy az Európai Tanács úgy döntött, hogy az úgynevezett migrációs uniós jogszabálycsomag végső formájára rá akar tekinteni, ott pedig teljes egyetértésre van szükség 

részletezte a képviselő, aki szerint már most borítékolható, hogy a 27 tagállam közül legkevesebb 4-5 ország állam-, vagy kormányfője nem fog olyan intézkedést tenni, olyan uniós jogszabályt támogatni, ami a kötelező betelepítési kvótát tartalmazza.


Borítókép: Rendőri kíséret mellett migránsok gyalogolnak a Belgrádból Zágráb felé vezető autópályán (Fotó: MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.