időjárás 15°C Gellért , Mercédesz 2023. szeptember 24.
logo

Kisbusz ütközött a szalagkorlátnak Füzesabonynál

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform
2023.06.04. 08:15 2023.06.04. 08:20
Kisbusz ütközött a szalagkorlátnak Füzesabonynál

Az M3-as autópályán, Budapest irányába, Füzesabony térségében egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött. A 115-ös km-nél a külső sávot lezárták – írja az Útinform

Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába-híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es km között, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leálló sáv használható.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös km között fix terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom két sávon halad. Fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon!
Kál térségében, a 90-es és a 101-es km között felújítják a burkolatot. Megváltozott a forgalmi rend, mert vasárnap estig a Vásárosnamény felé vezető oldalon csak a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhat a forgalom. A főváros irányába pedig a külső és a leállósáv autózható.

Az M6-os autópályán Pécs felé, Iváncsa térségében, a 45-ös és az 50-es km között aszfaltozás miatt a külső sávot lezárták. A 49-es km-nél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomópontot nem zárták le, ott a le- és felhajtóág is használható.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar–szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

A Szlovák Köztársaság a közrendjének és a belső biztonságának védelme érdekében június 8-ig ideiglenesen újra bevezeti a határellenőrzést, többek között a Magyarországgal közös szárazföldi határain is. Minden jármű, kivéve a tehergépjárművek és menetrend szerinti buszok a 13-as főúti Monostori híd helyett a 132-es főúti Erzsébet hídon léphetnek át a határon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.