Csaknem tízszeresére növelte profitját a bukott kampányévben az MSZP-közeli Hírklikk

Az MSH Média tulajdonosai Máté János Attila, aki a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetője, és Wirth Zoltán, aki pedig a szocialista milliárdos, Puch László embere volt korábban.

Magyar Nemzet
2023. 06. 06. 19:00
Forrás: Hírklikk/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSH Média Kft. portfóliójának legfontosabb szereplője a Hírklikk, emellett ők üzemeltetik a Pécsi Stop és Pécs Jövője elnevezésű helyi baloldali portálokat is. Az MSH Média tulajdonosai Máté János Attila, aki a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetője, és Wirth Zoltán, aki pedig a szocialista milliárdos, Puch László embere volt korábban, valamint a Bajnai-kormányban a Szekeres Imre-féle honvédelmi tárca HM Currus Zrt. nevű cégénél volt igazgatósági tag.

A Hírklikk kifejezetten jól teljesített kampányévben, hiszen a nettó árbevételét 319,3 millió forintra növelte, amely 75 százalékkal haladta meg a 2021-es eredményt (182,2 millió Ft).

A cég nyeresége ennél is nagyobb mértékben, csaknem tízszeresére nőtt a korábbi 11,7 millió forintról 112,8 millió forintra. Szembetűnő még, hogy a befektetett eszközök aránya 3656,88 százalékkal, a tartósan befektetett eszközök aránya 2247,58 százalékkal nőtt az előző évhez képest. A társaság tulajdonosai úgy döntöttek, hogy az adózott eredményt eredménytartalékba helyezik, és osztalékot nem vesznek fel. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Hírklikk/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.