Lapít és hallgat a dollármédia a 15 éves fiúval szexelő pedagógiai asszisztens botrányáról

A 444.hu, az Átlátszó, a guruló dollárokkal kitömött EzALényeg, a Hírklikk, a Magyar Hang (hang.hu), a Mérce, a Gyurcsány-közeli Nyugati Fény és a Válasz Online is hallgat az óbudai LMBTQ-aktivista megrontási botrányáról. A függetlenségükről és objektivitásukról folyamatosan lódító dollármédia a jelek szerint nem tartja közérdeklődésre számot tartó hírnek, hogy a tanártüntetéseken rendszerint részt vevő LMBTQ-aktivista, a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög saját elmondása szerint egy 15 éves fiúval folytat szexuális viszonyt. A volt indexesek Telex nevű blogja és a hvg.hu csak úgy foglalkozott az üggyel, hogy vezetékneve kezdőbetűjével és keresztnevével nevezte meg a közéletben és az interneten közügyekben rendszeresen megnyilvánuló LMBTQ-aktivistát, és nem helyezték el a botrányos videót az írásukban – olvasható az Origo cikkében.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo2023. 02. 14. 18:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pesti Srácok cikke nyomán az Origo is beszámolt arról, hogy az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista pedagógiai asszisztense és a részletekben rejlő ördög egy videóbejegyzésben „dicsekedett el” azzal, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot. A 39 éves pedagógus szerint ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig ez valakinek nem tetszik, azt beperli. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög a videóban azt is kifejtette, hogy olyan „neves” szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához (DK) közel állónak tartott PDSZ. A férfi közösségi oldala alapján rendszeres résztvevője a baloldali tanártüntetéseknek.

A nagy visszhangot kiváltó megrontási botrány egyelőre nem keltette fel a baloldali propagandamédiumok túlnyomó részének érdeklődését, a 444.hu, az Átlátszó, az EzALényeg, a Hírklikk, a Magyar Hang (hang.hu), a Mérce, a Nyugati Fény és a Válasz Online ugyanis még mindig hallgat az ügyről. Sőt a dollárbaloldal kampányfinanszírozási botrányába is belekeveredett EzALényeg keresője még büszke is, hogy eddig nem írt a botrányról.

Fotó: Ezalényeg.hu

Ugyanakkor voltak olyan portálok, amelyek az információk egy lényegi részét nem mutatták be. A Telex és a hvg.hu csak úgy foglalkozott az üggyel és a pedagógus kirúgásával, hogy vezetékneve kezdőbetűjével és keresztnevével nevezte meg a közéletben és az interneten közügyekben megnyilvánuló LMBTQ-aktivistát, és nem helyezte el a botrányos videót a cikkében. De Varga Zoltán vörösbáró propagandaújságja, a 24.hu is lapít.

Az eredeti cikket Mentegeti a PDSZ a tanárt, akinek egy gyerekkel van szexuális viszonya címmel az Origón olvasható.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.