idezojelek

Mitől félnek a krúdys diákok szülei?

Egy édesanya és egy édesapa is csak anonimitást kérve mert a kamerák elé állni.

Bácskai Balázs avatarja
Bácskai Balázs
Cikk kép: undefined

Kifordult magából a világ. A Krúdy iskolások szülei csak félve mertek a Hír TV és a Mediaworks Hírcentrumának kamerái elé állni és elmondani néhány részletet a 15 éves diákot elcsábító pedagógiai asszisztens ügye kapcsán. Még csak nem is a véleményüket kérdezték, csupán a tényeket, például hogy mikor hallottak először a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög ügyéről. Erről is csak kitakart arccal és elváltoztatott hanggal voltak hajlandóak beszélni. Eközben a pedagógus folyamatosan tölti fel a világhálóra a magyarázkodó videóit. Mintha minden pont fordítva lenne ebben az ügyben.

Kérdés, hogy a szülők mitől vagy kitől félnek? Milyen világban élünk, hogy egy ilyen témában nem merik elmondani a történetüket vagy az érzéseiket?

Pedig bennük és sokan másokban is felment a pumpa, hiszen az iskolai botrány olyan kérdéseket vet fel, hogy egyáltalán, hogy a fenébe jut el egy 40 éves felnőtt ember addig, hogy úgy dönt, leszólít egy kiskorút? Hol teheti ezt meg? Valószínűleg az iskolában. És ha már kapcsolatba kerültek, miről beszélgetnek? Hogy „mi volt a suliban”, akárcsak egy szülő-gyerek viszonyban? És akkor ne mondja vagy gondolja az ember, hogy „pedofil”?

Akárhogy is forgatom a fejemben a dolgot, elképzelhetetlen. Ha pedig szülőként szembesülnék azzal, hogy az én gyerekemre utazik az illető pedagógiai asszisztens, megkeserülné a dolgot. Aztán valószínűleg én is. De ezt a véleményt még kamera előtt is fel lehet vállalni.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus és a részletekben rejlő ördög (Fotó: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.