Leértékelték az élelmiszert, a biztonsági őr megvette, megette, majd meghalt

Rejtély az ügy, nyomozás egyelőre nem indult.

Magyar Nemzet
Forrás: Új Harkányi hírek2023. 06. 15. 13:08
20230306 Kaposvár A vásárlókért „harcolnak” az üzletláncok. Szinte naponta jelentik be, hogy mely termékek árát mérséklik. Vannak olyan boltok, ahol csak néhány élelmiszer ára változott, a Lidl bejelentette, újabb száz termék árát csökkentik. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap Fotó: Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően leértékelt élelmiszer vezetett egy férfi halálához, miután siklósi munkahelyéről beszerezve azt testvérével később elfogyasztották – adta hírül az Új Harkányi Hírek. Ez alapján a férfi még a múlt héten vásárolt leértékelt élelmiszert abban a siklósi áruházból, amelyben biztonsági őrként dolgozott. 

Az ételt hazavitte, a testvérével elfogyasztották, majd nem sokkal később rosszul lettek, kórházba kerültek, és hétfőn életét vesztette. Testvérét az intenzív osztályon kezelik, ő nincs életveszélyben – írja a portál

Később beszámoltak arról is, hogy megkeresték az illetékeseket, de a kórház személyes adatokra hivatkozva megtagadta az adatközlést a halál okáról. Az áruház, ahol az élelmiszert vásárolta a biztonsági őr, nem tud részleteket közölni.

Leszögezték azonban, hogy a forgalmazott termékeik megfelelnek a szigorú minőségbiztosítási előírásainknak, ami igaz az árcsökkentett termékeikre is. A jogszabállyal összhangban nem forgalmaznak olyan terméket, amelynek lejárt a minőségbiztosítási vagy fogyaszthatósági ideje – fűzték hozzá. 

A rendőrség annyit közölt, hogy ilyen esettel kapcsolatban nem indult nyomozás, bejelentés vagy feljelentés eddig nem érkezett hozzájuk – részletezte az Új Harkányi Hírek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.