Nacsa Lőrinc: Nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból!

Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István is igent mondott a kötelező migránskvótára.

Magyar Nemzet
2023. 06. 10. 14:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra az Európai Unió, de Magyarország a magyaroké, „nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból!” – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese az MTI-nek küldött videónyilatkozatában. A héten Brüsszel megszavazta, hogy bevezeti a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között, ami azt jelenti, hogy a tagállamoknak nem lesz beleszólásuk abba, kik fognak élni a területükön – mondta a politikus.

Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával – fogalmazott. 

Mi azonban nem engedjük, hogy Brüsszel erőszakkal bevándorlóországot csináljon Magyarországból!

– emelte ki. Emlékeztetett, hogy a magyarok egyszer már világosan kinyilvánították a véleményüket, mert döntő többségük, 98 százalékuk nemet mondott a kötelező kvótákra. Azt mondta: ők tiszteletben tartják a magyar emberek véleményét, ezért továbbra is elutasítják a kötelező kvóta bevezetését. Ezzel szemben, ha a baloldalon múlna, már rég bevándorlóország lennénk, hiszen minden olyan ötletet lelkesen támogatnak, ami a migránsok kötelező szétosztásával kapcsolatos – fűzte hozzá. A baloldalt nem érdekli, hogy a magyarok határozott nemet mondtak a kötelező kvótákra, ők „a guruló dollárokért cserébe” továbbra is migrációpártiak 

– fogalmazott Nacsa Lőrinc. Az Európai Parlamentben a magyar baloldal összes képviselője támogatta azt a migránsok kötelező szétosztására vonatkozó javaslatot, amit most a héten, az uniós belügyminiszterek tanácsa többségi döntéssel elfogadott – jelezte.

A kötelező migránskvótára igent mondott név szerint Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István is

– sorolta.
„Mi azonban ezt nem hagyjuk!” – hangoztatta. Hozzátette: továbbra is kiállnak a magyar emberek döntése mellett, hiszen Magyarország a magyaroké! – mondta. 

Nem hagyjuk, hogy Brüsszel bevándorlóországot csináljon Magyarországból!

– szögezte le a politikus. 

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.