Nápoly helyett majdnem Bariba vitte utasait a Ryanair Budapestről induló gépe

Az utolsó pillanatban tájékoztatták az utasokat.

Magyar Nemzet
2023. 06. 01. 18:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Geönczeöl Attila borász, a Magyar Nemzet Repeta rovatának egyik szerzője, épp Nápolyba indult Budapestről szerdán, hogy bíráljon egy pezsgőversenyen, amikor hihetetlen malőrnek volt szemtanúja, amelyről a Ripostnak is beszámolt

Sorban állva várta, hogy felszállhasson egy Nápolyba tartó Ryanair gépre, amikor a sor elején egy légiutaskísérő közölte az egyik utassal: „Ez a gép Bariba megy”. A probléma ezzel az volt, hogy az utasok úgy tudták, a gép Nápolyban landol.

15–20 perc is eltelt, mire visszaterelték az utasokat az épületbe, majd újabb fél óra múlva ahhoz a kapuhoz, ahonnan eredetileg Bariba indult volna egy gép, derül ki a borász beszámolójából. 

Valahogy megcserélték a két gépet vagy csak a kapukat

– nyilatkozta a Ripostnak Geönczeöl Attila, aki jót szórakozott a tévedésen, bár állítása szerint volt, aki kevésbé fogadta jól a hibát. 

A meglehetősen izgalmasan alakuló beszállás után végül, 

a végre tényleg Nápolyba tartó gép pilótája is „vette a poént” és beszállás után bejelentette: „azok az utasok, akiknek nem Nápoly az úti céljuk, jelezzék a légikísérőknek…”

„Szerintem ha nem nézi meg valaki valamelyik beszállókártyát, simán elküldik az utasokat máshová és nem veszik észre a cserét” – tette hozzá a borász, aki végül több, mint egy óra késéssel ugyan, de sikeresen megérkezett Nápolyba.

Remélem, a csomagok nem Bariba érkeznek – jegyezte meg Geönczeöl Attila borász a Ripostnak

Borítókép: A gép már félig tele volt Nápolyba tartó utasokkal, amikor kiderült, hogy Bariba megy (Fotó: Facebook / Attila Geönczeöl)


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.