Nem sokkal a tragédia előtt látták a helikoptert + videó

Lehetséges, hogy távvezetéknek ment a forgószárnyas.

Magyar Nemzet
2023. 06. 21. 17:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy helikoptert látott Romeo Ibrisevic fotós és riporter 11 és 12 óra között, ami röviddel azelőtt repült, hogy lezuhant a Cikola-kanyonban. Mint arról a riporter beszámolt, a férfi látta, amint egy helikopter repült át felette, ami hasonló volt a jugoszláv hadseregben használatos Gazelához. 

Fotó: MTI/HINA/Mario Strmotic

Nem sokkal később füstöt látott és tűzoltók haladtak el mellette. – Feltételezések szerint azért mehetett neki a drótkötélpályának, mert pontosan felé haladt, de az is lehetséges, hogy egy olyan távvezetéknek ment, ami szintén azon a területen található. Hamarosan az egész területet lezárta a rendőrség, és a helikopter balesetének helyszínét nem lehetett megközelíteni – mondta Ibrisevic.

Fotó: MTI/HINA/Mario Strmotic

A riporter a gépet körülbelül úgy írta le, ami alapján ez egy Airbus H145 M helikopter modell lehet. A gép egy közepes méretű, többfeladatú helikopter, pont olyan, amilyenek a szolnoki légibázison állomásoznak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.