Teljesen lezárták az M1-es autópályát Ausztria irányába

Győr térségében a 116-os kilométerszelvényben kamion és kisteherautó ütközött össze.

Magyar Nemzet
2023. 06. 07. 15:28
null
Mosonmagyaróvár, 2015. augusztus 31. Az Ausztriában bevezetett fokozott gépjármû-ellenõrzés miatt toródás az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében 2015. augusztus 31-én. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter bejelentette, hogy Ausztria megszigorította a fellépést az embercsempészek ellen. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közúti baleset történt az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényében, Győr térségében nem sokkal 14 óra előtt – írja hivatalos oldalán a rendőrség.

A baleset során egy Hegyeshalom irányába haladó kisteherautó ütközött össze az előtte haladó kamionnal. 

A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek az autópálya jobb pályatestét elfoglalják.

A Budapest felől érkezők a 115. kilométerkőnél tudják elhagyni az autópályát és a 119-es kilométerszelvénynél tudnak visszatérni. 

Az elsődleges információk szerint egy személy szorult a kisteherautóba.

A rendőrség kéri az érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.