Eladja Budapest a Lánchíd kandelábereit

A Széchenyi Lánchíd felújításakor eltávolított 14 darab kandelábere felbukkant a Budapest Főváros Vagyonkezelő Zrt. ingatlan- és ingóságkínálatában.

Magyar Nemzet
2023. 07. 06. 12:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő a lámpaoszlopokat nyilvános, egyfordulós elektronikus árverésen értékesítik, amelynek időpontja augusztus 14. 10 óra – olvasható a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. kiírásban

Fotó: BFVK

Annak, aki részt akar venni az árverésen, ki kell vennie az árverési dokumentációt (erre július 31-én 15 óráig van lehetőség), majd elfogadnia az abban foglaltakat, beadnia a regisztrációs dokumentációt (határidő: augusztus 2., 10 óra), illetve kifizetni a kétszázezer forintos árverési biztosítékot úgy, hogy az a BFVK Zrt. bankszámláján augusztus elsején éjfélig jóváírásra is kerüljön.

Fotó: BFVK

A hirdetmény képei és felsorolása szerint a kandeláberek többfélék, található közöttük lámpatestből, oszlopból és talapzatból álló, komplett, hosszú kandeláberek, valamint csak lámpatestből és oszlopból álló, kisebbek is. Az árkategóriák a díszítés megléte, illetve hiánya alapján alakulnak, az előre meghatározott minimális vételár 675 ezer forint plusz áfa és 1,1 millió forint plusz áfa között mozog. 

Borítókép: A Lánchíd árverésre váró kandeláberei (Fotó: BFVK)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.