Pánikrohamot kapott egy fiatal lány a Balaton Soundon

Bulizás közben lett rosszul.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 07. 06. 12:41
HARDWELL
Zamárdi, 2023. június 29. Fesztiválozók a holland zenész és producer Hardwell (Robbert van de Corput) koncertjén a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2023. június 28-án. MTI/Vasvári Tamás Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ismeretlen fiú sietett a lány segítségére, aki pánikrohamot kapott a Balaton Soundon vasárnap hajnalban. A lány az interneten kereste és meg is találta megmentőjét, akinek nagyon hálás, mert állítja: ha nincs vele, nagyobb baj is történhetett volna – fedezte fel a Ripost.

A fiú két órán át a lány mellett maradt, vizet vitt neki és vigyázott rá. Az incidens miatt Bettina most a fesztiválozók figyelmét szeretné felhívni arra hogy milyen fontos a segítségnyújtás. Bettina vendéglátósként dolgozott a Balaton Soundon, a műszak után bulizott és közben váratlanul rosszul lett. Tudta, hogy mi történik vele, mert korábban is volt pánikrohama, így tudta, hogy a nehézlégzés, a szapora szívverés és a halálfélelem ennek a jele, azonban most valahogy másképp történt a rosszullét, mert a tünetek kezdtek eluralkodni rajta. 

Elvonult tehát a VIP mögé, itt egy idegen fiú segítségét kérte, aki vele maradt és segített rajta. „Ha ő nincs mellettem akkor, lehet hogy nagyobb baj is lett volna” – fogalmazott, és elmondta azt is, hogy miután jobban lett és elindult a szállására, megint előjöttek a tünetek. 

„Arra jött egy másik srác és megkérdezte, hogy jól vagyok-e, mondtam neki, hogy nem… Ő is nagyon segítőkész volt és mellettem volt legalább egy órát, majd utána el is vitt a szállásra” – részletezte, azonban a történet itt nem ér véget. Másnap reggel újabb rosszullét tört rá, amikor reggelizni indult egy munkatársával, ekkor már úgy döntöttek, mentőt hívnak. 

„A mentőautóban már sírtam nagyon, mert megijedtem, hogy esetleg nagyobb bajom is lehet” – fűzte hozzá. Betti arról is beszélt, hogy szerinte több vizet kellett volna innia és jobba oda kellett volna figyelnie a táplálkozására.  

Borítókép: Bulizók a Balaton Soundon (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.