Elég jól meggazdagodtak volna a dílerek, ha nem kapják el őket a budapesti rendőrök

Húsz kiló kábítószert foglaltak le tőlük.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 07. 10. 13:30
null
Budapest, 2020. január 15. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) által közreadott kép a Sziget fesztiválon drogot áruló hollandok ügyében lefoglalt kábítószerrõl. A rendõrség lezárta a nyomozást a két holland fiatal ügyében és jelentõs mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt javasol ellenük vádemelést az ügyészségnek. MTI/BRFK Fotó: BRFK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint húsz kilogramm, 70 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a budapesti nyomozók, három férfit őrizetbe vettek kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Azt írták, a gyanú szerint a férfiak Budapesten tavaly októbertől kereskedtek kábítószerrel, a drogokat egy terézvárosi és egy angyalföldi társasházban tárolták, porciózták és értékesítették.

A budapesti rendőrök szerdán kutatást tartottak a gyanúsítottak lakásában, itt több mint húsz kilogramm drogot, az előzetes adatok alapján marihuánát, amfetamint és kokaint, továbbá 6,6 millió forintot, 735 eurót és kábítószer adagolására, csomagolására szolgáló eszközöket találtak és foglaltak le.

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.