Nagy baleset történt az M3-ason, egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

Egyelőre kevés az információ a történtekről.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, Index.hu2023. 07. 24. 16:10
null
Budapest, 2020. június 10. Mentõhelikopter az 5-ös úton, az M0-ás lehajtónál, ahol összeütközött két személygépkocsi 2020. június 10-én. Az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendõrség járõrei akartak ellenõrizni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit. A gépkocsi közel-keleti származású vezetõje a rendõri jelzésre nem állt meg, elmenekült, ezért a járõrök követték. A sofõr a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármû felett, és összeütközött egy szembõl érkezõ autóval. A balesetben heten megsérültek. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában öt illegális bevándorló utazott. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Gyöngyös térségében, a 76-os kilométernél a rendőrség az egész oldalt lezárta helyszínelés miatt olvasható az Útinform oldalán.

Az Index.hu-nak egy szemtanú mondta el, hogy a baleset Gyöngyöshalász térségében történt, a rendőrség lezárta a szakaszt, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Újabb információ esetén cikkünket frissítjük.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.