Zivatar miatt szakadt be az út Gyöngyös határában

Helyzetjelentés a hazai utakról szombat reggel.

Magyar Nemzet
2023. 07. 22. 8:24
Gyöngyöstarjánban a megáradt patak miatti villámárvíz két halálos áldozatot követelt 2023. június 8-án Fotó: Bors/Máté Krisztián Forrás: Bors/Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, megnövekedett menetidőre és szakaszos lassulásokra kell készülni Hegyeshalom és Tata között. 

A 128-as km-nél (szintén a főváros felé) két személyautó balesetezett. A belső sávot lezárták, ami miatt már közel 10 km-es a torlódás.

Heves vármegyében, a Gyöngyös–Jászberény összekötő úton (3202-es jelű úton), Gyöngyös határában, az új csomópont építésénél felhőszakadás után beszakadt az út. Az érintett utat a 1-es és a 3-as km között lezárták. Gyöngyöshalász település Gyöngyös Ipari Park felől közelíthető meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó:Bors/Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.