A balliberálisok szerint a boldogság titka, ha már nem tudjuk eldönteni, melyik nemhez tartozunk

Menczer Tamás hazugságnak nevezte az állítást.

Munkatársunktól
2023. 08. 23. 8:35
Symbol,For,Gender,Equality.,Turned,A,Cube,And,Changed,A
1815443423 Fotó: Dmitry Demidovich
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Van egy olyan álláspont a közösségekkel kapcsolatban, ez a balliberális, nevezhetjük mainstream álláspontnak, hogy a megszokott közösségek, amelyekben hosszú ideje éltünk, azok idejétmúltak, azokra nincsen szükség, a múlthoz tartoznak. A közösségek, mint a nemzeti, a kulturális közösségek, vallási vagy épp családi közösség, idejétmúlt közösségek, megkötnek bennünket” – idézte az álláspont lényegét a közösségi oldalán Menczer Tamás. 

A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője megjegyzi: a balliberális felfogás szerint akkor leszünk a legboldogabbak, ha már azt sem tudjuk eldönteni, hogy melyik nemhez tartozunk. 

„Akkor jön el minden világok legjobbika, és akkor jön el a legnagyobb boldogság, ha már azt sem tudjuk eldönteni, fiúk vagyunk vagy lányok. 

Tisztázzuk, hogy ez egy hazugság” – fűzi hozzá a politikus, aki szerint a baloldali liberális politikusok alapjaiban akarnak mindent kifordítani a négy sarkából.

 

Ezt jól mutatja, hogy Hollandiában egy férfi nyerte meg a nőknek rendezett szépségversenyt. Ennél csak az abszurdabb, hogy ez ellen a nők nem tiltakoztak.

A közösségeket azért akarják lerombolni, mert az mindig erős, hiszen a tagok ott állnak a másik mellett, sokkal nehezebb befolyásolni, mint az egyént, ezért akarják lerombolni – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Dmitry Demidovich)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.