Baleset történt az M1-es autópályán, a 86-os főúton két autó ütközött, az időjárás miatt ma különösen figyelni kell az utakon

Helyzetjelentés az utakról szombat reggel.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, Kataszttrófavédelem2023. 08. 05. 7:19
null
Tárnok, 2015. augusztus 7. Torlódó jármûvek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balrset történt az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 123–129-es kilométer közötti terelésben, mindkét irány forgalma torlódik adta hírül az Útinform.

A 86-os főúton, Rimány térségében a 43-as kilométernél két személyautó ütközött össze, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Az időjárás miatt különösen óvatosan kell közlekedni az utakon, hiszen sokfelé előfordulhat zápor és zivatarok, helyenként erős viharokok is lecsaphatnak felhőszakadással, jégesővel, viharos széllökésekkel.

Emiatt az országban többfelé vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, vízátfolyások is nehezíthetik a közlekedést, néhol átmenetileg az utakat is ellepheti a víz.

Munkálatok az utakon

Az M4-es autóút főváros felé tartó oldalán, a 27-es és a 23-as km közötti szakaszán aszfaltoznak, ezért Üllő és Vecsés között a járműforgalmat a pályával párhuzamosan futó gyűjtő-elosztó pályára terelik. A munkaterületnél torlódik a forgalom a reggeli csúcsban írták.

Borítókép: Illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.