Felborult egy kisbusz az M6-oson, hármas karambol történt az M3-ason, őrület van ma az utakon

Helyzetjelentés az utakról péntek délután.

Magyar Nemzet
Forrás: Katasztrófavédelem, Police.hu, Útinform2023. 08. 04. 16:45
null
Taksony, 2022. január 14. Mentõhelikopter távozik, miután személyautó és kisteherautó ütközött össze az 51-es úton Taksony térségében 2022. január 14-én. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán kora délután – adta hírül a Police.hu.

Egy kisbusz eddig ismeretlen okból felborult a 111-es kilométerszelvényben Gyapa térségében.

A járműben utazó nyolc személy közül heten sérültek meg, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A rongálódott jármű a leállósávon állt meg, a balesetben többen megsérültek. A pályáról a forgalmat a Paks csomópontnál terelik le, visszatérni a Gyapai felhajtónál lehet.

A rendőrség este közölte, hogy a helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, újra teljes szélességében járható a korábban balesettel érintett szakasz..

 

Máshol sem jobb a helyzet

Az M3-as autópályán összeütközött két személyautó és egy furgon a Debrecen felé vezető oldalon a 130-as kilométernél, Mezőkövesd közelében. A mezőkövesdi és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – írta a katasztrófavédelem.

A forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon.

A 471-es főúton, Nyírmeggyes belterületen két személyautó ütközött össze. A 68-as kilométernél félpályás útzár van érvényben.

 

Sok helyen végeznek munkálatokat, így sokfelé van dugó

Az M1-es autópályán Budapest irányába tart még a burkolat felújítása, a külső és a leállósávon halad a forgalom – írta az Útinform.

Az M5-ös autópályán Budapest felé lezárták a lehajtó ágat a 114-es km-nél, építési munka miatt. Kerülni az autópályán tovább haladva a következő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül, Röszke felé visszafordulva lehet, majd a Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál tudnak a város felé lehajtani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.