Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felborult egy tejszállító kamion, lezárták az M3-ast

A rakomány és az üzemanyag kiömlött az úttestre.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Rendőrség, Útinform2023. 08. 21. 16:59
null
Dunaharaszti, 2018. szeptember 14. Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítási munkálatai miatt Dunaharasztinál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettõ helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedõket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délután fél négy körül közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő tehergépkocsi szalagkorlátnak ütközött, és felborult. A baleset következtében egy személy megsérült.

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárást rendeltek el 

– közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Útinform azt javasolja, hogy aki teheti, a 235-ös kilométernél lévő Nyíregyháza kelet csomópontban letérve, majd a 254-es kilométernél lévő Ófehértó csomópontban visszahajtva, a 403-as, a 41-es és a 49-es főutakon keresztül kerülhet. A baleset miatt az ellenkező, Budapest felé tartó oldalra is került törmelék, így a belső sávot itt is lezárták.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy tejszállító kamion borult fel az M3-as autópályán. A baleset következtében a jármű rakománya és üzemanyaga kifolyt az úttestre. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.