Novák Katalin meghívta Budapestre Elon Muskot

Elon Musk nagyon érdekesnek találta a magyar miniszterelnökkel készített interjút.

Magyar Nemzet
2023. 08. 30. 12:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin köztársasági elnök az X-en (korábban Twitter) írt Elon Musk bejegyzése alá, amelyben a világ leggazdagabb embere megosztotta Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúját.

Elon Musk nagyon érdekesnek találta az Orbán Viktorral készített interjút (Fotó: MTI/EPA/Alexander Becher)

Mint megírtuk, két év után készített újabb interjút Tucker Carlson amerikai konzervatív véleményvezér Orbán Viktorral. A mintegy félórás videóban háborúról, Oroszországról és Ukrajnáról, az Egyesült Államokról, illetve a magyar nemzet küldetéséről is szó esett. Orbán Viktor többek között kifejtette, hogy az orosz–ukrán háború megoldásának kulcsa Amerika kezében van, vagyis ha az USA békét akarna, akkor már „másnap reggel” béke lehetne. 

Orbán Viktor szavai komoly visszhangot váltottak ki, nem kisebb személyiség, mint az X (korábban Twitter) platform tulajdonosa, Elon Musk is megosztotta az interjút.

Nagyon érdekes. Magyarország komoly erőfeszítéseket tesz, hogy kezelje a születési ráta problémáját

− írta a videóhoz Musk.

A poszt alá számtalan komment érkezett, az egyik éppen Novák Katalintól. A magyar köztársasági elnök egyetértett Musk állításával, egyúttal pedig meghívta a Budapesten megrendezendő Demográfiai Csúcstalálkozóra, „a családtámogató erők legnagyobb nemzetközi találkozójára, amelyen számos államfő, miniszterelnök és influenszer is részt vesz majd”.

Itt majd többet megtudhat a magyar családtámogatás rendszeréről. Szeretettel várjuk Budapesten

– üzente Novák Katalin.

Borítókép: Novák Katalin (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.