Ezért támadják Magyarországot a globalisták

A 21. század politikájának új törésvonala már nem a baloldali-jobboldali, illetve a liberális–konzervatív ellentét, hanem a globalisták és a szuverenisták között húzódik, és nemzetközileg Magyarország lehet az az „ajánlat” a konzervatív oldalnak, amellyel le lehet győzni a „liberális ármánykodást” – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója a közszolgálati televízióban.

Forrás: MTI2023. 09. 26. 11:46
null
SWITZERLAND-ECONOMY-DIPLOMACY-BANKING-DAVOS Fotó: FABRICE COFFRINI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója – aki a napokban az Egyesült Államokban tett látogatást, ahol konzervatív vezetőkkel, kongresszusi képviselőkkel találkozott – a közszolgálati televízió műsorában annak a véleményének adott hangot, hogy a globalista oldalt a Soros-féle nyílt társadalom hálózat, a nyugati politikai elitek, az eurokraták, a brüsszeli elefántcsonttoronyban az európai uniós vezetők, az amerikai mélyállam és mások mellett a magyarországi baloldal képviselői szolgálják azzal a céllal, hogy a döntéshozatalt helyi, azaz állami, tagállami szintről kiszervezzék föderális, nemzetközi szintre.

SZÁNTHÓ Miklós
Szánthó Miklós (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ezzel áll szemben a szuverenista oldal, amely nem hiába akarja az emberekhez közel, állami kézben tartani a határvédelem, a migráció, a család- és gyerekvédelem kérdését, valamint áll ki a béke mellett az ukrajnai háború esetében

– tette hozzá.

 

Az Európai Unió agresszívan lép fel ellenünk

A főigazgató hangsúlyozta: „ne legyen kétsége senkinek, ez a globalista, szuverenista ellentét határozza meg a szombati szlovákiai, az októberi lengyelországi, a jövő évi európai parlamenti választásokat és az amerikai elnökválasztást is”.

Szánthó Miklós szavai szerint a globalista erők „ármánykodásának” középpontjában mindenhol ugyanazok az értékek állnak: az Isten, haza, család hármas egység, amely nem pusztán politikai szlogen, lényegében a nyugati civilizáció történelmi, zsidó-keresztény hagyományrendszerét, a nemzeti identitást, az állami szuverenitást és most már a családot is támadás alá veszik, a gyerekeket LMBTQIAP+ agymosásnak teszik ki.

– Ugyanezt érzékelik az Egyesült Államokban, mint Magyarországon, tehát meg kell óvni a politikai, a gazdasági és a kulturális szuverenitást – hangoztatta.

A főigazgató úgy vélte: az Egyesült Államok baloldali vezetése és az Európai Unió részéről Magyarország irányába megnyilvánuló nagyon erős liberális presszió, agresszió lassan bumeránghatást vált ki, és a választópolgárok azt fogják mondani, hogy „ebből elég”. – A vörös vonal átlépése az volt, hogy a genderpropaganda a gyermekeket célkeresztbe vette – jegyezte meg.

Szánthó Miklós kiemelte, hogy 

ha nincsenek erős, stabil családok, nem lehetnek erős, szuverén nemzetek sem, ezért fognak minden szempontból a szuverenitásvédelemről szólni a különböző európai, az európai parlamenti választások és az amerikai választás is.

– A szuverenisták számára az ajánlat Magyarország, „nem hiába frusztrált az egész nyugati fősodorhoz tartozó politikai és médiaelit a magyar jobboldal teljesítménye miatt”, mert azt látják, Magyarország védi a szuverenitását, szembemegy a liberális fősodorral, sikerrel védi a határokat, sikerrel óvja alkotmányos szuverenitását, a gazdaságát a különböző válságok ellenére, sikeresen védi a családokat, a gyermekeket a genderpropagandával szemben – fogalmazott.

 

Hazánknak jelentős a befolyása

A főigazgató azt mondta, már az Egyesült Államokban is jól érzékelhető, hogy Magyarországnak a formális súlyánál jóval nagyobb a politikai befolyása, a magyar jobboldali recept példaként szolgál az amerikai jobboldalnak, mert bizonyítja, azok a dolgok, amelyekről jobboldaliak sok esetben az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában beszélnek, szeretnének megvalósítani, az Magyarországon lehetségessé vált az elmúlt tizenhárom évben, és ez bátorítóan hat rájuk.

Nem hiába akarja megbuktatni az Orbán-kormányt az amerikai baloldal dollármilliókkal, a nyílt társadalom hálózata, vagy az eurokrata elitek, a globalista erők, mert azt látják, ha ez folytatódik, futótűzként tud szétterülni Nyugaton

– jelentette ki. Közölte: „ha ez a sikerszéria folytatódik, Magyarország lesz az az ajánlat a konzervatív oldalnak nemzetközileg, amellyel le tudják győzni a saját országaikban ezt a liberális ármánykodást.”

 

Érdemes tanulni a globalistáktól

Szánthó Miklós a Kossuth rádió reggeli műsorának is vendége volt. Ott arról is szólt, hogy a jobboldalnak érdemes tanulnia a hálózatépítésben rendkívül profi globalistáktól.

A különbségnek annyinak kell lennie, hogy amíg a liberális baloldal, a globalista oldal rossz célokért építi a nemzetközi hálózatot, a jobboldalnak, a szuverenista oldalnak jó célok, az isten, haza, család értékegység védelmében kell ezt tennie

– hangoztatta a főigazgató. Szánthó Miklós szavai szerint az egész magyar jobboldal nemzetközi építkezésének célja a liberálisok rémálmának, a nemzeti erők nemzetközi összefogásának valóra váltása.

Borítókép: A Soros-féle nyílt társadalom hálózat hazánk ellen dolgozik (Fotó: Fabrice Coffrini)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.