Baleset a 7-esen, több kilométeres a torlódás az M7-esen

Két autó ütközött a 7-es főúton Kápolnásnyéknél, az egyik autó kigyulladt és teljes terjedelmében égett – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Forrás: MTI, OKF, Útinform, Rendőrség2023. 09. 24. 15:55
null
Nagykanizsa, 2020. március 3. A számítógépes programmal, több képbõl összeállított panorámaképen zivatarlánc felhõzete Nagykanizsa közelében 2020. március 3-án. Balról a 7-es fõút, jobbról az M7-es autópálya. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a lángokat a tűzoltók eloltották, és megkezdték az utómunkálatokat. A másik gépkocsit áramtalanították. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett útszakaszt a 42-es kilométernél a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrség délután négy óra után közölte, hogy még tart a baleset helyszínelése, de egy sávon megindult a forgalom rendőri irányítás mellett.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséről este fél hatkor adtak hírt.

Ismét teljes szélességében járható a főút.

A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetet az okozta, hogy egy Budapest felé közlekedő személygépkocsi sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, áttért a szemközti sávba, nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő autónak, és kigyulladt. 

A balesetben négyen megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

Az Útinform figyelmeztetett: az M7-es autópályán a főváros irányába Zamárdi térségében, a 114-es és a 106-os kilométer között útépítés zajlik. A két irány forgalma a Letenye felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. A munkavégzés kapcsán lezárták a zamárdi csomópont le- és felhajtó ágát, valamint a Töreki pihenőt is Budapest irányába. A torlódás több kilométeres.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.