Megdöbbentő éjszakai jelenetek a Blahán + videó

Köztéri kocsmává alakul a Blaha Lujza tér estére, a Magyar Nemzet stábja egy verekedésen kívül azt is rögzítette, hogy három fiatal egy biciklivel zárkózott be hosszú percekre Karácsony Gergely köztéri vécéjébe.

2023. 09. 07. 18:00
null
20230904 Budapest Blaha Lujza téri nyilvános wc. Fotó: Csudai Sándor (CSS) Origo Fotó: Origo/Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután az Origó cikke nyomán a sajtó több helyen is beszámolt róla, hogy a Blaha Lujza téren lévő köztéri mosdót prostituáltak is használhatják arra, hogy itt fogadják kuncsaftjaikat, a Magyar Nemzet megkérdezte a járókelőket, hogy mit tapasztalnak.

Többen is elégedetlenek voltak azzal, ahogyan megvalósult a tér felújítása, sokan panaszkodtak a koszra és a hajléktalanokra, de akadt olyan is, aki saját szemével látta, hogy alkalmi bordélyháznak is használják a vécét.

Ezt követően a Magyar Nemzet stábja éjszaka rejtett kamerával forgatott a helyszínen, és elképesztő dolgokat tapasztalt.

A felvételek tanúsága szerint valóban van arra példa, hogy egy férfi és egy nő huzamosabb ideig bent tartózkodik a helyiségben, de a legszürreálisabb jelenet az volt, amikor három fiatal egy kerékpárral zárkózott be csaknem hét percre.

Mindeközben a tér egyfajta köztéri kocsmaként funkcionál, szól a zene, a székek és a padok köré gyűlve pedig az emberek alkoholt fogyasztanak. Sőt, még egy kisebb verekedést is sikerült rögzíteni.

Borítókép: Blaha Lujza téri nyilvános mosdó (Fotó: Csudai Sándor/Origo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.