Az utca embere a Blaháról: Áldatlan állapotok uralkodnak + videó

Az Origó számolt be arról először, hogy alkalmi kuplerájként is működik a Blaha Lujza téren felállított nyilvános vécé. A Magyar Nemzetnek megszólaló járókelők elégedetlenek azzal, amilyen állapotok uralkodnak a környéken.

2023. 09. 06. 15:55
A lapunkhoz eljuttatott képeken jól látható, hogy a vécének nevezett bódé – amelynek használatáért 250 forintot kell fizetni – falai mocskosak, az illemhely körül szerteszét papírdarabok, csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever, valamint kifogyott a vécépapír is. (Fotó: Magyar Nemzet)
Blaha
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blaha Lujza téren a legtöbben a hajléktalanokra és a kábítószer-használókra panaszkodtak, de akadt olyan is, aki szemtanúja volt annak, hogy prostituáltak fogadják a mosdóban a kuncsaftjaikat. A Magyar Nemzet stábja a helyszínen járva szintén azt tapasztalta, hogy a teret sokan nem rendeltetésszerűen használják, az összegraffitizett vécé ajtaja pedig tárva-nyitva van, tehát a fizetős helyiség jelenleg is használhatatlan.

A megvalósult térfelújítást már korábban is sokan kritizálták a hiányosságai miatt. Ezt akarta cáfolni Karácsony Gergely, amikor a közösségi oldalára feltett egy fényképet, amin a vécével szelfizett. A múlt év végén átadott illemhely azóta rendszeresen elromlik, és mint most kiderült, alkalmi kuplerájnak is használják.

Amint a Magyar Nemzet arról korábban beszámolt, az eddig csak vállalhatatlan, mocskos, a legtöbbször működésképtelen Blaha Lujza téri vécé új funkciót tölt be: ide hordják a kuncsaftjaikat a prostituáltak.

Egy olvasó arról számolt be, hogy vasárnap fényes nappal a Blaha Lujza téren egy lengén öltözött prostituált és egy férfi sétált el előtte, akik nem sokkal később beléptek a téren található vécébe. A lap olvasójának beszámolója szerint mindezt azért, hogy a hölgy szexuálisan kielégítse partnerét. Miután a férfi úriember módjára előre engedte a hölgyet, belépett a vécébe, és megpróbálta az ajtót becsukni. Nem sikerült neki, ezért a jól megtermett férfi – közel kétméteres, nagydarab, kopasz – bevetette a testi erejét. Cibálta, feszegette, de nem járt sikerrel. Az ajtó ma kora délután, vagyis fél nappal a történtek után is ugyanúgy van, félig nyitva áll, a bejárat felett egy drót, amelyben minden bizonnyal áram fut. 

Borítókép: Jól látható, hogy a vécének nevezett bódé – amelynek használatáért 250 forintot kell fizetni – falai mocskosak, az illemhely körül szerteszét papírdarabok, csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever, valamint kifogyott a vécépapír is (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.