Elesett az M3-as, hármas karambol történt az M1-esen

Péntek esti forgalmi és közlekedési információk.

Forrás: Útinform2023. 10. 13. 18:41
autó, forgalmi dugó Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt jelentős, több mint öt kilométeres torlódás alakult ki Győr térségében az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán – közölte az Útinform.

A sztrádán a kiépített terelésben két személyautó és egy teherautó ütközött össze.

A 4-es főúton, Debrecen belterületén, a Kassai úton három személyautó ütközött össze. A 227-es kilométernél a Nyíregyháza felé vezető oldalon csak egy sáv járható.

Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon Hatvan térségében, a 49-es és a 54-es kilométer között aszfaltoznak. A munkaterületnél csak a belső sávon lehet autózni, hét-nyolc kilométeres a torlódás. A Vásárosnamény felé vezető oldalon Gyöngyös térségében, a 76-os és a 79-es kilométer között ugyancsak aszfaltoznak. Itt is csak egy sáv járható. A torlódás meghaladta a kilenc kilométert.

A 4-es főúton Fegyvernek és Kenderes között, a 133-as és a 135-ös kilométer közötti szakaszon burkolatfelújítást végeznek. A fél útpályát napközben rövid szakaszokban lezárják, a forgalmat jelzőőrök irányítják. A Szolnok felé vezető oldalon jelentős torlódás alakult ki, aki teheti, Bánhalma felé kerülhet.

 

Folytatódik az M0-s felújítása

De nem csak ezeken a szakaszokon nehezítik forgalmi változások az autósok dolgát. Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, újabb ütemhez érkeznek az M0-s autóút északi szektorának burkolatfelújítási munkálatai.

Az újabb beavatkozások miatt október 16–17-én, hétfő és kedd este nyolc órától másnap reggel 6 óráig sávzárás várható, valamint október 18–19-én, szerda és csütörtök nappal időszakos sávzárás várható az M0-s autóúton a 11-es főút csomópontja előtt mind a két pályaoldalon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.