Jobb, ha felkészül: hétfőtől hatalmas torlódások várhatók az M0-son

Teljes útzár lesz négy napon keresztül.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.2023. 10. 12. 15:22
dugó, torlódás, sávlezárás Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burkolatfelújítási munkálatok miatt korlátozások lesznek az M0-s autóút törökbálinti csomópontjában – figyelmezetett lapunknak eljuttatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Október 16-án, hétfőn a hajnali óráktól várhatóan október 20-a, péntekig 

az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain teljes útzárat vezetnek be. 

A korlátozás ideje alatt Törökbálint felől nem lehet felhajtani az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára, valamint az M0-s autóútról nem lehet lehajtani Törökbálint felé majd a csomópontban. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0–M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. 

A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

Ezen túl érvényben marad várhatóan október 16-ig a már bevezetett teljes útzár az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó, valamint az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.