Lezárják az M7-es és az M0-s csomópontját

Az M0–M7-es csomópontban az ezen a héten kezdődött burkolatfelújítási munkálatok miatt október 7-én, szombaton egy napra újabb szakaszt zárnak le a forgalom elől. Csütörtöktől teljes útzár lesz az M7-es sztráda Balaton irányába vezető oldala melletti gyűjtő-elosztó pályáján – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.

Forrás: MTI2023. 10. 04. 19:01
null
Budapest, 2015. november 27. Drónnal készített felvétel az M0-s autóút M1 és M7 autópályák közötti, kétszer három sávosra bõvített szakaszáról az avatás napján, 2015. november 27-én. MTI Fotó: Ruzsa István Fotó: Ruzsa István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban az M1-es autópálya felől érkezők az M7-es autópályára egyik irányba sem hajthatnak fel. A korlátozást várhatóan még aznap, az esti órákban feloldják – írja az Útinform.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára mindkét irányba az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül hajthatnak fel.

Október 5-től, csütörtöktől teljes útzár lesz az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldala melletti gyűjtő-elosztó pályáján, emiatt az M7-esen Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan október 16-ig.

A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autóútra az M1-es autópályán keresztül hajthatnak fel a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt javasolja, hogy az útra kelők még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu oldalon, és érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy megtervezhessék optimális útvonalukat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.