A feje tetejére fog állni a közlekedés a Nagykörúton a következő három hétvégén

Karbantartás miatt a következő három hétvégén a 4-es és a 6-os villamosok rövidített útvonalon, csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között járnak, a 17-es villamos pedig csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.

Forrás: MTI2023. 09. 29. 18:41
null
Budapest, 2019. július 11. Az Oktogon Budapest VI. kerületében, a Nagykörút és az Andrássy út keresztezõdésében, a teret övezõ négy eklektikus SÉV-bérház Szkalnitzky Antal tervei alapján épült 1879 táján. Balra az Andrássy út 48. – Oktogon 1. – Teréz körút 16, jobbra a Teréz körút 17. – Oktogon 4. – Andrássy út 50., köztük a Teréz körút a Nyugati pályaudvar felé. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet majd utazni. Hétfőre virradó éjjel a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár. 

A 4-es és a 6-os, valamint a 17-es villamos vonalán a Margit körúton a Török utcánál karbantartást végeznek a következő három hétvégén, ezért a villamosok helyett ott is pótlóbusz közlekedik majd.

A pótlóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. 

A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél. A Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazók a belvárost a 2-es metróval érhetik el, Óbuda irányából pedig alternatív eljutási lehetőséget biztosít a 19-es és a 41-es villamos a 2-es metróra való átszállással.

A BKK felhívta a figyelmet arra, hogy utazás előtt érdemes megnézni a honlapjukon a közösségi közlekedést érintő aktuális helyzetet.

Borítókép: Az Oktogon Budapest VI. kerületében, a Nagykörút és az Andrássy út kereszteződésében (Fotó: MTVA/Róka László)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.