A DK-t nem zavarja a közművezér vagyonosodása, a Momentum hallgat + videó

Ismét a figyelem középpontjába került Mártha Imre fővárosi közművezér, ugyanis a múlt héten írta meg a Metropol, hogy újabb floridai luxusingatlannal gazdagodott a családja. Az ellenzéket azonban, úgy tűnik, nem zavarja a jelenség.

2023. 11. 13. 14:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról a Magyar Nemzet korábban részletesen beszámolt, a budapesti közműcég vezetője, Mártha Imre is hatalmas prémiumban részesült, a milliárdos üzletember így további nyolcmillió forinttal gazdagodhatott. Most pedig a Metropol számolt be arról, hogy Mártha Imre és családja néhány hónapja egy újabb luxusingatlant vásárolt a leggazdagabb amerikaiak kedvenc környékén, Naples-ben.

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni, mi erről a véleménye az ellenzéki pártoknak. A Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc továbbra is ugyanazt hajtogatta, amit az elmúlt hónapokban, tehát hogy csak élő adásban válaszol bármilyen kérdésre. 

Arató Gergelyt, a DK országgyűlési képviselőjét pedig nem zavarja különösebben Mártha Imre vagyonosodása, nem akarta kommentálni a közművezér anyagi helyzetét. Z. Kárpát Dániel jobbikos politikus szerint ha valaki megfelelő teljesítményt tesz le az asztalra, akkor igenis kapja meg a megfelelő fizetését, aztán hogy azt mire költi, az az ő dolga. 

 

Z. Kárpát azt is hozzátette: a szavazóknak kell eldönteni, hogy Mártha Imre teljesítménye arányban van-e a vagyonosodásával. Ungár Péter, az LMP társelnöke pedig azon az állásponton van, hogy önmagában az nem probléma, ha vagyonos emberek közfeladatokat látnak el. Ungárnak azonban a prémiumokkal problémája van, hiszen ez esetben közpénzekről van szól.

 

Borítókép: Mártha Imre (Forrás: YouTube/Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.