Elütötte és baseballütővel verte meg volt barátnője udvarlóját egy férfi Somogy vármegyében

Útonálló módon bánt el volt élettársa férfi ismerősével egy férfi Somogy vármegyében.

2023. 11. 08. 8:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Fonyódi Járási Ügyészség az elkövető ellen – írja közleményében a főügyészség.

A vádlott 2022 októberében barátnője társaságában közlekedett egy Balatonbolgárhoz közeli faluban, amikor észrevette, hogy korábbi párja közös gyermekükkel, valamint a sértettel az utcán gyalogolt. Az elkövető férfinak nem tetszett, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van, továbbá az sem, hogy volt élettársa egy férfival sétál, ezért megállt és kérdőre vonta őket.

A vádlott a beszélgetés során olyan indulatossá vált, hogy visszaült a kocsijába, és szándékosan nekiment vele a sértettnek, akinek nem volt lehetősége kitérni a jármű elől, ezért felugrott, és így a kocsi motorháztetejére, illetve az első szélvédőjére esett. 

A támadó azonban ennyivel nem elégedett meg, hanem újból kiszállt az autóból és a kocsiban tartott baseballütővel többször megütötte a sértettet.

A vádlott cselekményével hat hét alatt gyógyuló sérüléseket okozott a megtámadott férfinak.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban, majd bűnügyi felügyelet alatt állt terhelt ellen felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.