Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Havas Henrik önkívületi állapotba került + videó

A bukott balliberális médiaszemélyiség Bohár Dániellel kezdett el ordibálni.

Forrás: Facebook2023. 11. 08. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Havas Henrik ma egy elképesztően szürreális Facebook-bejegyzést írt:

„Teljesen feldobódtam, hogy sikerült kiengesztelni a Havasnét, de megszólalt a mobil, és azt hallottam, hogy »Bohár Dániel vagyok, és azt szeretném kérdezni…«. Természetesen megkérdeztem, hogy normális-e, aztán amikor kinyomtam a telefont, azon kezdtem töprengeni, hogy ez a Bohár akár vendégeskedhetne is nálunk, lenne, aki helyretegye.”

Az ügy előzménye, hogy a minap Bohár Dániel riporter felhívta a közismert balliberális közéleti szereplőket, így köztük Havas Henrik „Tanár urat” is, hogy megkérdezze tőlük, a dollárbaloldalhoz befolyt mintegy négymilliárd forint külföldi kampánypénz valójában mire lett elköltve.

Erre a bukott balliberális médiaszemélyiség csak azt tudta mondani ordibálva, hogy szerinte „nem normális” a Megafon munkatársa.

A gyakorlatilag már minden csatornától kirúgott baloldali megmondóember nem adott magyarázatot ezúttal sem a szürreális viselkedésére.

Borítókép: Havas Henrik (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.