Kövér László nem engedélyezte Ungár Péternek az LMBTQ-fotókiállítás megtartását

Az LMP politikusa az Országgyűlési Képviselők Barankovics István Irodaházának aulájában akarta elhelyezni a tárlatot.

2023. 11. 16. 16:51
Ungár Péter kritizálta a baloldal többi pártját.
Fotó: CZERKL GABOR Forrás: Facebook/ Ungár Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házelnök nem engedélyezte Ungár Péternek, az LMP frakcióvezetőjének kérését, amely az Országgyűlési Képviselők Barankovics István Irodaházának aulájába tervezett fotókiállítás megrendezésére vonatkozik – közölte lapunkkal az Országgyűlés sajtóirodája.

Ahogy arról beszámoltunk, Ungár Péter hétfőn levélben kért engedélyt a tárlatra Kövér László házelnöktől. A beadvány szerint Az akkumulátorgyártás és az infláció hatása a melegközösségekre címmel akarták megvalósítani az időszaki tárlatot. A kiállításon olyan fotókat mutattak volna be, amelyeken az LMP két, másságát nyíltan vállaló politikusa, Ungár Péter és Gál József egy trappista sajttal a kezében áll az iváncsai akkumulátorgyár előtt.

Az LMP társelnöke a Telexnek elmondta:

a homoszexuális embereknek is drága a sajt, és problémát okoz az akkumulátorgyarmatosítás.

Borítókép: Ungár Péter (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.