LMBTQ-fotókiállítást szervezne az LMP a Képviselői Irodaházba

Ungár Péter, a párt társelnöke levélben fordult az Országgyűlés elnökéhez.

Forrás: Mandiner2023. 11. 15. 15:40
null
20230909 budapest lmp kongresszusa megvalasztottak az lmp ep kepviselojet ungar petert havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fotókiállítást szervezne az LMP az Országgyűlési Képviselők Barankovics István Irodaházának aulájában. Ungár Péter hétfőn levélben kért engedélyt a tárlatra Kövér László házelnöktől. A beadvány szerint „Az akkumulátorgyártás és az infláció hatása a meleg közösségekre” címmel valósítanák meg az időszaki tárlatot – írja a Mandiner.

A kiállításon olyan fotókat mutatnának be, amelyeken az LMP két, másságát nyíltan vállaló politikusa, Ungár Péter és Gál József egy trappista sajttal a kezében áll az iváncsai akkumulátorgyár előtt.

Az LMP társelnöke a Telexnek elmondta:

a homoszexuális embereknek is drága a sajt, és problémát okoz az akkumulátorgyarmatosítás.

A kiállítás célja a beadvány szerint, hogy a művészet segítségével hívja fel a figyelmet erre a társadalmi problémára.

Borítókép: Ungár Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.