Nagyot harapott a dolgozó karjába a sampontolvaj, annyira kellett az áru

Ezt most nem úszta meg.

Forrás: Police2023. 11. 20. 8:52
Rendőrség, rendőrautó, nyomozás, krimi, bűnügy, bűncselekmény Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több terméket megpróbált ellopni egy nő az egyik üzletből Kiskunfélegyházán még október 5-én – érkezett a bejelentés a rendőrségre. Lehetett volna ez egy hétköznapi piti kis rablás is, de nem lett. 

A tolvaj a kosara helyett a táskájába pakolta a termékeket: samponokat, balzsamot és parfümöt zsákmányolt. Az eladók azonban észrevették, hogy rosszban sántikál, ezért az irodába vezették átbeszélni a történteket. Az asszony visszaadta az ellopott holmik egy részét, mégis úgy gondolta, hogy egy párat megtart belőlük, és inkább meglép, úgyhogy egyik pillanatról a másikra megindult, de, a dolgozók résen voltak, és a nyomába eredtek. 

A tolvajt sikerült megállítani a bejáratnál, de úgy tűnt, mindent megtenne a táskájában maradt pár termékért, 

dulakodásba kezdett az alkalmazottakkal, és egyikük karját meg is harapta.

 Végül több vásárló is a dolgozók segítségére sietett, és időközben a rendőrök is tudomást szereztek az esetről, így gyorsan a helyszínre vonultak, majd intézkedtek az agresszív nővel szemben.

Kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy az asszony lopott. Két héttel korábban szintén ebben az üzletben járt, és akkor sikereresen meglovasított több terméket, csaknem ötvenezer forint értékben. A 36 éves helybélit 2023. október 18-án elfogták és őrizetbe vették. Rablásért és lopásért hallgatták ki a település nyomozói, majd kezdeményezték letartóztatását. 

Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és a nyomozás során keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.