Hatnapos hosszú hétvégénk is lesz 2024-ben, de van itt még valami

Munkaszüneti nappal kezdődik az év.

Forrás: Portfolio2023. 11. 20. 7:58
Travelers,Check,Calendar,For,Planning,Trips,Or,Find,Long,Weekend,
2190064669 Fotó: Photo Smoothies
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szemfülesebbek már elkezdték tervezni a jövő évi pihenést, és ha jól sáfárkodnak a szabadnapokkal, nagy szerencsében lehet részük. Mutatjuk, mikor lesznek ünnepnapok és hosszú hétvégék 2024-ben. Minivakációzók előnyben!

Jövőre négy háromnapos hosszú hétvégénk is lesz, kapásból az év első napjának köszönhetően, ugyanis január 1-je munkaszüneti napnak számít. 2023. december 30-tól január 1-ig tart az első háromnapos hosszú hétvége. Kegyes lesz a tavasz is, ugyanis március 15. péntekre esik, így újabb három nap gondtalan pihenés ígérkezik. Ezt követi május 18–20., ami szombat, vasárnap, hétfő, majd november 1–3-án is lesz egy háromnapos minivakáció, ugyanis november 1-je ezúttal pénteken lesz. 

Kissé szűkebb kézzel mérték a négynapos hétvégéket – gyűjtötte össze a Portfólió –, de azért abból is lesz kettő, ezek az alábbiak:

  • 2024. március 29–31 és április 1. – péntek, szombat, vasárnap, hétfő.
  • 2024. augusztus 17–20. – szombat, vasárnap, hétfő, kedd.

Ami viszont abszolút ritkaságszámba megy, az a hatnapos szuperhétvége, ugyanis lesz egy ilyenünk is jövőre, nem is akármikor:

2024. december 24–29-én, azaz kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.