Orbán Viktor: Megjöttek a magyarok! + videó

A miniszterelnök a futball EB csoportselejtezőjének megnyerése után posztolt a Facebookon.

2023. 11. 19. 19:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megjöttek a magyarok! – írta Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán a magyar fociválogatott győzelme után közzétett videójához. A videóban az látható, hogy a kormányfő a Puskás Arénában várja a mérkőzést, a közönség hangosan énekli az Ismerők Arcok együttes Nélküled című dalát, melyet a miniszterelnök is egy magyar színekben pompázó, „Hungary” feliratú sállal a kezében a szurkolókkal együtt énekel. Ezután szurkolókkal fotózkodik, majd egyik kép készítése közben azt mondja: „Hajrá, magyarok!”. A videó végén az eredményjelző táblát mutatják a stadionban, ahol a 3-1-es magyar győzelemmel zárult meccs végeredménye olvasható, melyet a „csoportgyőztes” felirat követ.

Borítókép: Illusztráció

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.