Orbán Viktor: Nem kell félnetek, jó lesz! + videó

– Lesz új lendület, európai mértékkel is számottevő növekedés, ezért lesz több jövedelem és magasabb minimálbér, ki tudjuk fizetni a 13. havi nyugdíjat – mondta a kormányfő.

2023. 11. 21. 22:48
ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. november 18. Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Lesz új lendület, európai mértékkel is számottevő növekedés, ezért lesz több jövedelem és magasabb minimálbér, kitudjuk fizetni a 13. havi nyugdíjat – mondta Orbán Viktor közösségi oldalán közzétett videójában, majd hozzátette:

Lesz bőkezűbb új otthonteremtés, azaz a Csok Plusz, és gálánsabb lesz a Babaváró hitel is. 2024/25-re gondolva, azt üzenjük innen: nem kell félnetek, jó lesz!

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án (Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.