Elesett az M3-as, 20 kilométeres a torlódás

Balesetek miatt nagy a torlódás az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Bag környékén.

2023. 12. 26. 12:14
null
Budapest, 2014. július 19. Tíz kilométeres a kocsisor az M0-son az M5-ös felé, Diósd térségében 2014. július 19-én. A torlódás részben a hõségriasztás miatt felfüggesztett kamionstop miatt alakult ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karambolozott két személygépkocsi az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, Bag térségében, Miskolc felé – közölte a katasztrófavédelem.

Az aszódi hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították az egyik járművet. A baleset miatt tíz kilométeres a torlódás.

Az Útinform tájékoztatása szerint ugyancsak az M3-ason az 50-es kilométernél több személygépkocsi ütközött. A belső sávot lezárták, a torlódás kilenc kilométeres. Bag csomópont előtt, a 39-es kilométernél szintén torlódik a forgalom a balesetet elkerülők miatt.

A két baleset miatt kialakult torlódás együttesen csaknem húsz kilométeres.

Aki teheti, a 27-es kilométernél lévő Vác/Gödöllő és az 55-ös kilométernél lévő Hatvan csomópontok között a 3-as főúton tud kerülni, illetve aki teheti, válasszon más útvonalat – javasolják.

Előrébb, a 10-es és 20-as kilométer között szemétszedés miatt lassul, szakaszosan torlódik a forgalom.

 

Balesetek, lezárások

Az M1-as autópályán Hegyeshalom irányába, Herceghalom térségében baleset történt. A 29-es kilométernél egy sávon halad a forgalom.

A 10-es főúton, Tát térségében két személygépkocsi ütközött össze. A 48-as kilométernél a forgalom félpályán halad.

A 11-es főúton, Budakalász és Szentendre között egy személygépkocsi szenvedett balesetet. A 17-es kilométernél Leányfalu felé a forgalom egy sávon halad.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.