A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy fiatal férfi holttestét találták meg Budapest közelében + videó

Az eltűnési ügyből hamar gyilkossági nyomozás lett, a nyomozók pedig a jelenlegi fejlemények alapján rövid időn belül meg is oldották az ügyet.

Forrás: BRFK2023. 12. 02. 15:34
Forrás: Police.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön egy férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint a testvére előző nap délután elment otthonról, de azóta elérhetetlen, nem tudja, hol tartózkodik, és a telefonját sem veszi fel – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A kerületi rendőrkapitányság azonnal elrendelte a férfi eltűnése miatt a körözést, és megkezdte a felkutatását. Az adatgyűjtés során felmerült a gyanúja annak, hogy az eltűnt 29 éves férfi bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök látókörébe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit pénteken délelőtt elfogtak, majd előállították és kihallgatták. Mindeközben a nyomozók és a ferencvárosi rendőrök

egy főváros környékén lévő ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók a helyszínen szemlét tartottak.

A megtalált autó (Forrás: Police.hu)

A BRFK emberei a feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de vallomást nem tett.

A kihallgatás végén a férfit a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Borítókép: Helyszíni felvétel (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.