Hatszáz kisangyal lepi el vasárnap a belvárost, erről nem maradhat le, ha szereti a karácsonyt

Nagyon megható dolgot fognak csinálni.

Forrás: Feol2023. 12. 01. 15:12
Big,Angel,Shape,Decorations,Outdoors,On,Regent,Street,Illuminated,By
1582712620 Fotó: Cristian M Balate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös énekkel készül Székesfehérváron csaknem hatszáz diák arra, hogy meggyújtsák a városi adventi koszorún az első gyertyát – írja a Feol

A Kisangyalok kara december 3-án háromnegyed hatkor kezdi az előadást, hogy a gyertyagyújtás és az adventi fények felkapcsolása előtt ünnepi hangulatot varázsoljanak a Városház téren.

A portál beszámol arról is, hogy a közös éneklés ötlete a Fricsay-díjas Hartyáni Mária énektanártól származik. A pénteki próbán arról beszélt a lapnak, hogy a dalok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy magyar karácsonyi énekek hangozzanak el, amelyekhez az egyházi diákkollégiumok énekes gyűjteményében talált egy-két kevésbé ismert dallamot.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.