Elemér 2024. február 28.
logo

Halálra fagyott a 14 éves lány a park egyik padján ülve, többen is elsétáltak mellette

Magyar Nemzet
Forrás: Tények, Gazeta
2023.12.01. 14:48 2023.12.01. 14:56
Halálra fagyott a 14 éves lány a park egyik padján ülve, többen is elsétáltak mellette

Egy kislány halála rázta meg a napokban Lengyelországot, a gyermek ugyanis egy parkban ülve fagyott halálra úgy, hogy több járókelő is elsétált mellette – írja a Tények a Gazeta lengyel portál cikke alapján. 

A tragédia Andrychówban történt kedden, úgy tudni, a lány egy másik, onnan néhány kilométerre lévő városba akart menni. Útközben azonban rosszul lett, leült egy padra egy bevásárlóközpont mellett, de senki nem segített neki. Bár a lány felhívta telefonon az édesapját, hogy rosszul van és azt is elmondta neki, hogy nem tudja, hogy hol van éppen, érdemi segítséget nem kapott. 

A szülő azonnal értesítette a rendőrséget, azonban a lányt csak órákkal később találta meg egy helyi férfi és egy közeli boltba vitte, amíg értesítette a mentőket. A gyereket súlyosan kihűlve vitték kórházba, azonban az orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét.

Egy idősebb férfi azonban szerencsésebb volt, akire ázott ruhában, papucsban köszöntött rá az este Békéscsabán, az ő történetét alább olvashatja el. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.