Megfenyegették a volt ellenzéki képviselőket Pécsett, veszélybe kerülhet a 2024-es költségvetés + videó

Az ő frakciójuk hozta nyilvánosságra az alpolgármester dupla javadalmazásának botrányát. Azt ígérték nekik, ha nem szállnak le az ügyről, lejárató kampányt indítanak ellenük.

Forrás: Hír TV2023. 12. 11. 14:25
PÉTERFFY Attila
Pécs, 2023. november 29. Péterffy Attila polgármester beszédet mond a világörökség részét képezõ pécsi ókeresztény síremlékeket érintõ, csaknem egymilliárd forintos európai uniós és kormányzati támogatással megvalósuló fejlesztési program záróeseményén a pécsi Cella Septichora Látogatóközpontban 2023. november 29-én. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ruzsa Csaba, Pécs alpolgármestere másfél éven keresztül vett fel havonta fizetést egy cégtől, miközben kapta az 1,4 milliós önkormányzati bérét is, mindezt úgy, hogy ezt a törvény tiltja. A személye körüli kétes ügyekről lapunk is beszámolt.

 

Péterffy tudta, mégsem tett semmit

A legutóbbi közgyűlésen az is kiderült, hogy Péterffy Attila balliberális polgármester tudott a dupla javadalmazásról, mégsem tett semmit. A visszásságot nyilvánosságra hozó frakció tagjai viszont fenyegető üzeneteket kaptak. Elmondásuk szerint azt követelték tőlük, hogy szálljanak le a témáról.

Ruzsa Csabához tartoznak a gazdasági ügyek, ő állítja össze a jövő évi költségvetést is. Amennyiben megállapítják az összeférhetetlenséget, távoznia kell posztjáról, de ebben az esetben veszélybe kerül Pécs 2024-es büdzséje

 – számolt be az ügyről a Hír TV.

Borítókép: Péterffy Attila (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.