Perjés továbbra is hallgat a kínos ügyekről, de mindenkinek boldog karácsonyt kíván + videó

Szaniszló Sándor nyilatkozata, hogy összefüggés lehet a számlagyárügy és a baloldal kampányfinanszírozási botránya között, további kérdéseket vetett fel. A Magyar Nemzet erről is szerette volna megkérdezni Perjés Gábort, Karácsony Gergely pénzhordó emberét, aki hónapok óta hallgatásba menekül.

2023. 12. 14. 13:46
null
Forrás: Perjés Gábor (Fotó: Fazekas Máté)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden mindennel összefügg” – válaszolta a XVIII. kerület DK-s polgármestere Heiter Dávidnak arra a kérdésre, hogy mi köze van az Amnesty-vezér testvérének számlagyárügyének a kampányfinanszírozáshoz.

Karácsony Gergely azt mondta, nem ismeri az eset részleteit, ahogy a többi baloldali fővárosi politikus sem tud semmit.


A Magyar Nemzet stábja most arra lett volna kíváncsi, hogy Perjés Gábor, Karácsony Gergely pénzhordó embere mit gondol a DK-s polgármester nyilatkozatáról, Perjés azonban minden kérdést azzal hárított, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kíván. 

Csupán arra a kérdésre adott értékelhető választ, hogy a NAV nyomozói mit foglaltak le tőle, de erre is csak azt mondta, hogy majd lesz erre fórum, ahol mindenről beszámol, de azt nem tudta megmondani, mikor és hol.

Ahogyan a Magyar Nemzet is beszámolt róla korábban, Karácsony Gergely jogi főtanácsadója, Tordai Csaba után Perjés Gábornál is házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben. Perjés Gábor azóta nem áll a sajtó rendelkezésére és hárítja az üggyel kapcsolatos kérdéseket.

Borítókép: Perjés Gábor (Fotó: Fazekas Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.